Showbiz

#rock

Def Leppard canta la Romexpo

Trupa britanica Def Leppard concerteaza in aceasta seara la Bucuresti, in parcarea B din complexul Romexpo, alaturi de trupele whitesnake si Iris.

Spectacolul va incepe de la ora 19.00, accesul publicului fiind permis incepand cu ora 17.00, intrarea facandu-se pe poarta A1. La intrare vor mai putea fi achizitionate bilete la preturi cuprinse intre 55 si 250 de lei.

Show-ul Def Leppard face parte din turneul "The Good and the Bad" pe care il sustin alaturi de colegii de la Whitesnake. Def Leppard isi vor promova in cadrul show-ului de azi, cel mai nou album, "Song for the Sparkle Lounge", lansat in luna aprilie.

In cadrul concertului va exista un stand special amenajat unde se pot achizitiona atat CD-uri cu Def Leppard cat si cu Whitesnake.

Def Leppard si-au inceput activitatea in 1977. Au intrat in istoria heavy metal in anii `80 cu melodii ca "Pour some sugar on me", "Love bites", "Photograph", " Armageddon it".

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea