Showbiz

#angelina jolie #brad pitt #oscar #foto

De ce nu au venit Brad Pitt si Angelina Jolie la Oscar? (FOTO)

Cel mai faimos cuplu de la Hollywood, Brad Pitt si Angelina Jolie, au ignorat ceremonia premiilor Oscar si faimoasele petreceri de dupa gala pentru a sta cu copiii.

au hotarat ca anul acesta, cum niciunul dintre ei nu era nominalizat , sa mearga la o petrecere alaturi de cei patru copii mai mari.

In aceasta perioada, cuplul unde Angelina filmeaza pentru thriller-ul de actiune The Tourist alaturi de Johnny Depp. Iar duminica, in loc sa zboare la Los Angeles pentru gala Oscar, au ramas la Venezia si si-au dus copiii la petrecerea aniversara a unuia dintre copiii regizorului lui The Tourist, Florian Henckel von Donnersmarck.

Paparazii revistei OK! au fost la datorie si i-au surprins pe Brangelina alaturi de Maddox , Pax, Zahara si Shiloh luand un taxi pe unul din canelele venetiene si indreptandu-se spre casa regizorului pentru a-i duce pe cei mici la petrecere.

Dati click aici pentru a vedea o galerie FOTO cu Angelina, Brad si copiii la Venezia.

Sursa foto: radaronline.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea