Showbiz

#baywatch #film #cinema #david hasselhoff

David Hasselhoff din nou in coma alcoolica

David Hasselhoff, salvamarul sexy din " Baywatch " a ajuns pentru a saptea oara la spital in coma alcoolica , informeaza Daily Mail care citeaza surse apropiate actorului.

Hasselhoff a fost gasit beat pe podeaua casei sale din Los Angeles de fiica acestuia in varsta de 16 ani. Fata si-a chemat mama care locuieste in apropierea casei fostului sau sot si impreuna l-au dus la urgente pe actorul care abia mai respira. Cele doua femei au fost nevoite sa il palmuiasca incontinuu pe acesta pentru a-l mentine in viata.

“Pam a stat la capataiul sau pana la ora patru dimineata. Aceasta este a saptea oara cand el a ajuns la spital in coma alcoolica ", au precizat aceleasi surse apropiate vedetei din Baywatch. Alte surse, insa, sustin ca david hasselhoff a calcat mult mai des pragul spitalelor din cauza problemelor pe care le are cu bautura.

Betiile lui David Hasselhoff au intrat in atentia fanilor lui inca din 2007 cand fiica acestuia a facut public un filmulet in care actorul, aflat in starea avansata de ebrietate, incerca sa mance un hambuger.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea