Showbiz

#benjamin button #film #facebook #david fincher

David Fincher va regiza un film despre site-ul Facebook

Studiourile Columbia Pictures se afla in negocieri avansate cu creatorul dramei The Curious Case of Benjamin Button , David Fincher, pentru regizarea filmului The Social Network, scrie variety.com.

Povestea filmului the social network, care va avea un scenariu semnat de Aaron Sorkin (Charlie Wilson's War), va fi centrata pe evolutia site-ului Facebook din momentul crearii sale, in 2004, de catre studentul Mark Zuckerberg , pana in prezent, cand acesta are peste 200 de milioane de membri.

Scott Rudin si Michael De Luca se vor ocupa de productie, alaturi de Kevin Spacey si Dana Brunetti. Acestia spera ca productia sa inceapa undeva la sfarsitul anului.

Anul acesta, David Fincher a fost nominalizat anul acesta la premiile Oscar la categoria "Cel mai bun regizor", pentru filmul The Curious Case of Benjamin Button. Acesta a mai semnat regia unor filme ca Zodiac, Panic Room sau celebrul Fight Club.

Urmareste trailerul filmului The Curious Case of Benjamin Button:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea