Showbiz

#david duchovny #tea leoni #divort #sf #x-files

David Duchovny si Tea Leoni divorteaza

Divorturile vor fi intotdeauna la moda in lumea Hollywood-ului. Dupa ce am aflat ca Madonna si Guy Ritchie divorteaza oficial, un alt cuplu celebru pune punct unei casnicii de 11 ani: si , informeaza imdb.com.

Potrivit declaratiilor celor doi reprezentanti ai actorilor, cele doua vedete s-au despartit de ceva vreme, dar au hotarat sa tina secret acest lucru de dragul celor doi copii ai cuplului, Madelaine (9 ani) si Kyd (6 ani). Se pare ca interpretul agentului Mulder s-a separat de sotie in urma cu cateva luni, cu mult inainte de a marturisi public ca este dependent de sex.

Stirea despre divortul celor doua staruri vine la numai o saptamana dupa ce David Duchovny a parasit clinica din Arizona unde si-a tratat dependent de sex. Actorul s-a casatorit cu Tea Leoni in mai 1997 dupa o scurta poveste de dragoste si pareau sa fie unul din putinele cupluri solide din cetatea filmului.

Vizioneaza trailerul filmului SF X-Files: I Want to Believe, continuarea celebrului serial tv cu David Duchovny si Gillian Anderson.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea