Showbiz

#david duchovny #dezgustat #sarutul #demi moore

David Duchovny - dezgustat de sarutul cu Demi Moore

David Duchovny joaca alaturi < class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de"> < < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa. ro /de" title="de">de Demi Moore in comedia The Joneses, in care cei doi sunt sot sotie. Dar la filmari, actorul din X-Files a refuzat s - sarute pe actrita, declarandu- se de-a dreptul de scena, scrie aceshowbiz.com.

frumoasa actrita avea gripa, asa ca actorul a protestat impotriva scenei. Totul a fost in zadar, in final actorul fiind nevoit s- o " title="o">o sarute pe . Am tot zis ca nu am de gand s-o . Evident ca " title=" m " title="M">M ">m -am imbolnavit si eu. Mi - datoare!”, a spus -+.-+=+-.+- The Joneses este povestea unei familii false, care provoaca invidie printre vecinii de cartier viata lor aparent perfecta. In spatele familiei perfecte se ascunde de fapt un , prin care se incearca vanzarea unor produse de lux in cartierele rezidentiale.

The Joneses va avea premiera in SUA pe 16 aprilie. Iata mai jos trailerul filmului:


+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea