Showbiz

#continuare #viggo mortensen #thriller #eastern promises #david cronenberg

David Cronenberg va regiza o continuare pentru Eastern Promises

Regizorul a dezvaluit ca intentioneaza sa realizeze o continuare a thriller -ului , care l-a avut ca protagonist pe , informeaza ropeofsilicon.com.

“Lucrez impreuna cu Viggo la o continuare pentru Eastern Promises. In curand vom avea o intalnire cu scenaristul Steve Knight si producatorul Paul Webster pentru a discuta scenariul noului film”, a spus Cronenberg.

“Eu am cateva idei despre scenariul filmului, dar vreau sa vad ce parere au si scenaristii. Iar daca totul merge bine, Steve va scrie scenariul si vom face filmul”, a adaugat fara alte detalii regizorul.

Eastern Promises spune povestea unei moase (Naomi Watts) care ajunge sa se confrunte cu mafia ruseasca din Londra. Viggo Mortensen, nominalizat la Oscar pentru rolul din acest film, interpreteaza un agent secret sub acoperire.

Eastern Promises a marcat cea de-a doua colaborare dintre regizorul David Cronenberg si Viggo Mortensen dupa thriller-ul The History of Violence din 2005.

Urmareste trailerul filmului Eastern Promises.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea