Showbiz

#pop #alte-genuri #latino #david bisbal #premiu

David Bisbal si-a imbogatit palmaresul cu inca un premiu

David Bisbal a mai bifat inca un premiu. In cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Protagonistas 2009 desfasurata luni, 30 noiembrie , la Palatul Congresului Catalunia din Barcelona, artistul a fost recompensat cu premiul categoriei “Traiectoria Internationala”. 

Juriul a vrut sa scoata in evidenta faptul ca David Bisbal “si-a pastrat echilibrul an de an insumand succese peste tot in lume si demonstrand in acelasi timp faptul ca ramane unul din artistii spanioli cu cea mai mare influenta la nivel international”.

Premiile Protagonistas sunt un eveniment cu traditie in Spania. Evenimentul a luat nastere la initiativa jurnalistul Luis del Olmo, creatorul emisiunii Protagonistas (“Protagonistii”), unul din programele cele mai longevive ale televiziunii spaniole.

In fiecare an la decernarea Premiile Protagonistas participa peste 1 600 de invitati, personalitati importante din lumea sportului, a modei, literaturii, muzicii si culturii.
 
Urmarete mai jos videoclipul melodiei " ", primul extras pe single de pe cel mai nou album semnat David Bisbal
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea