Showbiz

#pop #david bisbal #turneu

David Bisbal pleaca in turneu

David Bisbal isi incepe turneul mondial „ Sin Mirar Atras 2010” in Venezuela duminica, 31 ianuarie, in cadrul „Solid Festival” din Caracas.

Artistul spaniol tocmai si-a promovat noul sau single, „Mi Princesa” in Mexic si acum se afla la Miami finalizand pregatirile pentru turneul sau care va ajunge in SUA si Europa.

In timpul vizitei sale in Mexic, artistul a prezentat piesa „Wavin’ Flag ”, pe care o interpreteaza in duet cu rapper-ul somalez K’Nann, si care este tema oficiala Coca-Cola pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud 2010.

In aprilie, David Bisbal va canta pentru prima data in China la evenimentul „Show of Peace” pe stadionul olimpic „ Bird ’s Nest” din Pekin, care va reuni cele mai mari staruri ale muzicii mondiale (Jimmy PageAerosmithBlack Eyed PeasLady Gaga50 CentMariah CareyColdplay).

Concert  coincide cu cea de-a 40-a aniversare a Zilei Pamantului, evenimentul fiind un apel la protejarea mediului inconjurator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea