Showbiz

#pop #alte-genuri #latino #lansare #david bisbal #album #sin mirar atras #20 octombrie 2009

David Bisbal isi lanseaza azi noul album

David Bisbal isi lanseaza azi “ Sin mirar atras ” (Fara a privi inapoi), al patrulea sau album de studio. Discul va fi lansat simultan in Spania, America Latina si Statele Unite.

Cu aceasta ocazie, Bisbal va sustine trei conferinte de presa in trei tari, pe doua continente (Spania, Mexic si Statele Unite), in mai putin de 24 de ore.
 
David este co-autorul a sase din cele 13 melodii prezente pe acest album care include si un bonus track, un duet cu artista britanica Pixie Lott .

La realizarea acestui material au participat producatori de renume precum: Armando Avila , Sebastian Krys, "Rayito" y Rafa Vergara, Jacobo Calderon y Jose Luis Pena, Stassos si Ozgo. Discul este un melanj de pop, rock, R&B, latino.

Un prim single de pe acest album este “ Esclavo de sus besos ”, melodie care este in acest moment cea mai difuzata la posturile de radio din Spania, Argentina, Chile si America Centrala .

Urmareste mai jos videoclipul single-ului “Esclavo de sus besos”:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea