Showbiz

#danny devito #regizor #saoirse ronan #pierce brosnan

Danny DeVito va regiza un film cu Morgan Freeman si Pierce Brosnan

Danny DeVito va trece din nou in spatele camerei de filmat pentru a semna regia filmului The True Confessions of Charlotte Doyle, proiect la care a lucrat in ultimii patru ani.

Rolul principal in Charlotte Doyle va fi jucat de tanara actrita Saoirse Ronan, pe care ati vazut-o anul acesta in drama de epoca Atonement/Remuscare. DeVito i-a mai cooptat in proiect pe Morgan Freeman si pe irlandezul Pierce Brosnan.

Danny DeVito semneaza si scenariul lui Charlotte Doyle, o adaptare dupa un roman bestseller . Pelicula se afla inca in etapa de pre-productie , filmarile urmand sa inceapa in septembrie. Povestea se concentreaza pe aventurile unei tinere indraznete, care traverseaza Oceanul Atlantic din Anglia in America in jurul anilor 1830. Tanara va avea insa probleme cu echipajul ce planuieste sa se revolte impotriva capitanului nemilos. Brosnan va fi comandantul de vas, iar Freeman va juca rolul bucatarului, care o va calauzi pe tanara.

Pe Saoirse Ronan o veti revedea in toamna acestui an in filmul fantasy City of Ember. Pierce Brosnan joaca alaturi de Meryl Streep in musical-ul Mamma Mia!.

Trailer City of Ember



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea