Showbiz

#oscar #premii #slumdog millionaire #keira knightley #my fair lady #remake #regizor #danny boyle

Danny Boyle ar putea regiza remake-ul filmului "My Fair Lady"

Regizorul filmului Slumdog Millionaire , castigator a opt premii Oscar , Danny Boyle ar putea realiza remake-ul musical-ului My Fair Lady cu Keira Knightley , scrie femalefirst.co.uk.

Dupa ce a castigat un premiu Oscar pentru “cel mai bun regizor”, Boyle este coplesit de numeroasele oferte pe care le primeste. Saptamana trecuta s-a speculat chiar ca cineastul britanic ar putea regiza cel de-al 23-lea film din seria Bond, insa Boyle a negat implicarea sa in urmatoarea productie cu agentul 007.

Acum, se pare ca numele lui Danny Boyle este legat de remake-ul musical-ului My Fair Lady al carui scenariu este semnat de actrita Emma Thompson, castigatoare a unui premiu Oscar pentru adaptarea scenariului la Sense and Sensibility.

In remake-ul filmului My Fair Lady, Keira Knightley ar urma sa interpreteze rolul floraresei Eliza Doolittle, iar Daniel Craig pe cel al profesorului Henry Higgins. Pelicula din 1964 este o ecranizare a piesei Pygmalion de George Bernard Shaw. Producatorii spera ca filmarile sa inceapa in cursul lui 2009 si sa se desfasoare in locatiile in care a fost turnata si pelicula originala.

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire regizata de Danny Boyle.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea