Showbiz

#bucuresti #guns n' roses #concert #danko jones #rock

Danko Jones deschide concertul Guns N’Roses de la Bucuresti

Concertul Guns N’Roses care va avea loc pe 21 septembrie la Romexpo va fi deschis de trupa canadiana Danko Jones , anunta organizatorii evenimentului.

Formata in 1996 in Toronto (Ontario), trupa Danko Jones a petrecut primii doi ani de existenta cantand in SUA si Canada in deschiderea multor trupe, dintre care cea mai cunoscuta este Nickelback .

Desi initial Danko Jones nu si-a propus sa lanseze albume, ci doar sa cante live bazandu-se pe promovarea pe care le-o vor face fanii, pana la urma au lansat 13 albume in cei 14 ani de cariera. Faima grupului a crescut, astfel incat acesta a avut aparitii la multe festivaluri internationale, incluzand celebrele Rock am Ring si Rock im Park din Germania sau  Download, Leeds si Reading din UK.

In ultimul an Danko Jones a deschis concertele unor trupe ca Faith No More , Offspring sau Korn.

Biletele pentru concertul Guns N’Roses se gasesc in exclusivitate prin reteaua Eventim in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe eventim.ro.

Exista trei categorii de bilete:

VIP - tribuna, in functie de pozitionare: 266,3 lei si 298,2 lei  
Golden Circle - in fata scenei: 191,7 lei
Normal Circle - 127,8 lei.

Citeste si

Bilete la pret redus la concertul Guns N'Roses

Guns N'Roses nu mai canta in Romania? (UPDATE)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea