Showbiz

#daniel radcliffe #harry potter #nud #premiera amanata #serie

Daniel Radcliffe joaca nud in noul "Harry Potter"

Actorul Daniel Radcliffe , interpretul vrajitorului Harry Potter din celebra serie de filme, va avea o scena nud in Harry Potter and the Deathly Hallows , pelicula ce va fi lansata in noiembrie 2010 .

Daniel Radcliffe a acceptat din nou sa joace in scene provocatoare. Dupa ce a starnit un scandal imens, in 2007, cand a aparut gol pe scena teatrului londonez, in piesa Equus, actorul este gata sa repete experienta.

De aceasta data, Daniel va renunta la haine pentru rolul din ultimul film al seriei Harry Potter, Harry Potter and the Deathly Hallows. Pelicula este ecranizarea celui de-al saptelea si ultimul roman ce il are ca protagonist pe Harry Potter, scris de J.K. Rowling .

Primele scene de nuditate i-au adus lui Daniel Radcliffe, in varsta de 19 ani, faima. Curajul si corpul lucrat la sala de sport nu i-au oferit, insa, actorului mai mult succes in randul reprezentantelor sexului frumos. Daniel a recunoscut ca nu a avut niciodata prea mult noroc cu femeile, desi si-ar dori asta.

"Nu am fost sigur ce vrea sa insemne cand mi s-a spus ca voi aparea 'fara pantaloni' intr-o scena din film. La inceput am crezut ca voi avea ceva pe mine. Se pare ca nu", a spus Radcliffe.

Urmareste trailerul celei de-a sasea parti a seriei Harry Potter, Harry Potter and the Half-Blood Prince, a carui premiera, programata pentru luna decembrie a acestui an, a fost amanata pentru iulie 2009, din motive comerciale.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea