Showbiz

Daniel Day-Lewis - foarte aproape de musical-ul "Nine"

Actorul britanic daniel day-lewis poarta negocieri pentru rolul principal din noul musical in regia lui Rob Marshall , Nine, produs de compania Weinstein Co.

Daniel Day-Lewis va juca rolul lui Guido Contini, inlocuindu-l astfel pe spaniolul Javier Bardem, care s-a retras din proiect din cauza oboselii acumulate in ultimul timp. Nine spune povestea unui regizor faimos care trece printr-o criza personala ce ii afecteaza latura creativa, incercand sa stabileasca un echilibru in relatiile cu femeile din viata sa.

Penelope Cruz, Marion Cotillard, Sophia Loren, Nicole Kidman si Judi Dench vor juca rolurile celor opt doamne care ii dau de furca regizorului. Musicalul Nine este inspirat de filmul lui Federico Fellini, , iar scenariul a fost adaptat de Michael Tolkin.

Daniel Day-Lewis a obtinut anul acesta un premiu Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal pentru prestatia sa din drama There Will Be Blood. Rob Marshall a mai regizat musical-ul Chicago si Memoirs of a Geisha.

Trailer There Will Be Blood


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea