Showbiz

#daniel craig #james bond #spion #accidente #operatie estetica #007 #quantum of solace

Daniel Craig va avea nevoie de operatie estetica

Starul din Quantum of Solace , actorul britanic Daniel Craig , este convins ca va avea nevoie de o operatie estetica in cinci ani datorita ranilor suferite in urma filmarilor noului 007, inforemaza femalefirst.co.uk.

Actorul spune ca va trebui sa apeleze la chirurgia plastica in cinci ani, pentru a scapa de urmele ranilor suferite in aceasta vara, la filmarile ultimul film din seria Bond .

din Londra. Actorul a necesitat doar cateva ingrijiri medicale si s-a intors in cateva ore pe platoul de filmare, rana nefiind extrem de grava. De asemenea, Craig s-a ranit la coaste in timp ce filma in Panama, in luna martie.

"Asa se intampla cand faci asa ceva", spune Daniel Craig, amintindu-si ca a avut nevoie de opt copci dupa ce a fost ranit intr-o scena de lupta.

Noile aventuri ale Agentului 007 din Quantum of Solace vor fi lansate pe marile ecrane pe 31 octombrie in Marea Britanie. In Romania, filmul poate fi vizionat incepand cu 7 noiembrie.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul ultimului film din seria 007 - Quantum of Solace

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea