Showbiz

#consilier #dan bittman #salariu #rock

Dan Bittman a donat salariul de consilier copiilor nevoiasi

Dan Bittman s-a tinut de promisiunea pe care a facut-o atunci cand a acceptat postul de consilier la Ministerul Finantelor Publice .

Solistul de la Holograf a donat toti banii castigati in primele trei luni de cand lucreaza la Ministerul de Finante .

Astfel, primul a fost pentru operatia unui copil, in Germania, copil care provine dintr-o familie defavorizata, al doilea unei fete care a intrat cu nota maxima la Conservator, la pian in Italia, iar mama ei sufera de un handicap si nu o putea intretine, iar al treilea unor frati care invata bine, orfani de parinti, crescuti de o matusa bolnava de cancer.
 
“Am fost acuzat atunci cand am acceptat sa fiu consilierul personal al ministrului Vladescu ca n-am ce cauta in acel loc, ca in felul asta se duc pe apa sambetei banii contribuabililor etc. De aceea m-am gandit sa le dau un exemplu celor care judeca inainte sa cunoasca adevarul si sa sprijin cum pot oameni aflati in situatii deosebite aratand in felul acesta cum poti sa ajuti daca si vrei cu adevarat sa o faci”, a declarat Dan Bittman .

Bittman a promis ca va dona si celelalte salarii pe care le va primi atat timp cat va ocupa aceasta functie.

Sursa foto : MediaPro Music

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea