Showbiz

#giulia #polonia #top #single #rain #crazy loop #dan balan #marius nedelcu #dance

Dan Balan si Marius, regii clasamentelor poloneze

Primul single al artistului Marius, "Rain", se situeaza pe locul doi in topul radioului Eska din Polonia , iar piesa "Joanna", interpretata de Dan Balan , alias Crazy Loop , se afla pe prima pozitie a clasamentului aceluiasi post de radio, potrivit reprezentantilor oficiali ai celor doi artisti.

In urma cu trei saptamani, Marius si primul sau single, "Rain", se aflau pe locul patru in topul realizat de postul de radio Eska, cel mai mare radio din Polonia, insa acum piesa a urcat deja pe locul doi, iar artistul Dan Balan, alias Crazy Loop, se afla pe primul primul loc in clasamentul aceluiasi post de radio, cu piesa "Joanna (Shut up)".

Cele doua hituri ale artistilor se afla in competitie de aproape o luna si, datorita voturilor fanilor, clasamentul se schimba in favaroarea unuia dintre ei in fiecare zi.

In urma succesului inregistrat, Marius impreuna cu Giulia si Dan Balan au fost invitati sa cante la doua evenimente muzicale importante din Polonia, Sopot Hit Festival si Hity Na Czasie.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea