Showbiz

#timbaland #justin timberlake #rihanna #premiile grammy 2009 #petreceri #monden #dan balan #dance

Dan Balan a petrecut cot la cot cu Justin Timberlake


Dan Balan a fost invitat la nu mai putin de 6 petreceri inainte si dupa decernarea premiilor Grammy din acest an, informeaza MediaPro Music. Astfel el a participat la cele mai tari party-uri organizat de Justin Timberlake, Rihanna, Cashmoney, casa de discuri a lui Lil Wayne, cel mai in voga hip-hop-er al momentului sau Paramount.

Artistul roman a participat si la petrecerea Interscope, label-ul ce face istorie de 10 ani incoace in industria muzicala internationala. Dan Balan a fost placut surprins cand a descoperit ca la aceasta petrecere cel care a mixat toata noaptea a fost faimosul Timbaland, unul dintre cei mai valorosi producatori americani ai momentului.

Fostul membru al trupei O-Zone trebuia sa-i insoteasca la decernarea premiilor Grammy pe rapper-ul T.I. si pe Rihanna, alaturi de care urma sa intepreteze piesa “ Live your life ”, un remake dupa celebra “Dragostea din tei”. Din pacate, Rihanna si-a anulat pe ultima de metri prezenta la Grammy-uri, Dan Balan participand la Grammy-uri doar din postura de spectator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea