Showbiz

#pop #rock #r&b #dalma kovacs #eurovision 2009 #interviu #muzica.acasa.ro #filmari #videoclip #utv

Dalma a filmat inca un clip pentru piesa de la Eurovision


Piesa „ Love Was Never Her Friend ”, compozitia lui Marius Moga cu care Dalma participa la selectia nationala Eurovision , a starnit interes si in afara sferei „eurovisionistice”. Dalma a fost solicitata sa filmeze un videoclip separat pentru televiziunea UTV , se arata intr-un comunicat remis de Gala PR.

Sambata, 17 ianuarie, Dalma si toata echipa care o sustine s-au strans la Club „The Church” (in incinta Preoteasa). Filmarile au durat mai bine de 3 ore. Ineditul situatiei consta in faptul ca s-a filmat cu sunet live. Dalma a cantat „Love Was Never Her Friend” de peste 5 ori, desi este o melodie care solicita mult vocea solistei, desi are turneu de televiziuni in aceasta saptamana si canta live pretutindeni.

Pe scena, Dalma a fost insotita de echipa de dansatori de la „Trouble Crew”, cu care a filmat videoclipul pentru Eurovision. Cu un joc de umbrele imaginat de Marius Moga si o coregrafie semnata Paul Gheorghe ei au creat o imagine dinamica si interesanta, in atmosfera piesei care vorbeste despre dragoste si dezamagire.

Dalma a acordat un interviu echipei Muzica.acasa.ro in urma cu cateva zile, interviu pe care il puteti citi aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea