Showbiz

#continuare #twilight #dakota fanning

Dakota Fanning in continuarea lui "Twilight"?

Actritei Dakota Fanning (War of the Worlds, Charlotte’s Web) i s-a propus un rol in continuarea filmului-fenomen Twilight. Astfel, ea urmeaza sa joace in New Moon, o adaptare dupa cel de-al doilea roman cu vampire al scriitoarei Stephanie Meyer, anunta etonline.com.

Fanning ar urma sa joace rolul lui Jane, o fata care face parte dintr-o organizatie italiana de vampiri, Volturi. Actritei, in varsta de 15 ani, i s-a oferit rolul direct, fara a participa la auditie. “ Dakota nu a primit rolul in urma unei auditii. A primit propunerea si acum negociaza cu producatorii”, a spus o sursa pentru E! Online.

Twilight este un altfel de film cu vampiri cu un success mondial impresionant, bazat pe o serie de romane vandute in peste 25 de milioane de exemplare.

Dakota Fanning va putea fi vazuta in doua filme in 2009: sf-ul Push, in care joaca rolul unei adolescente mutant, si Coraline, unde isi imprumuta vocea unui personaj de desene animate.

Urmareste trailerul filmului Push.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea