Showbiz

#incasari #watchmen #film #race to witch mountain #box office

Cursa spre Witch Mountain trece pe langa Watchmen

race to witch mountain, noul film de aventuri de la Disney a ocupat prima pozitie in box-office-ul american, depasind in incasari productia Watchmen , informeaza thehollywoodreporter.com.

Pelicula cu Dwayne “The Rock” Johnson in rolul principal, a obtinut 25 de milioane de dolari din incasarile weekend-ului trecut, in timp ce Watchmen a reusit sa adune numai 18 milioane de dolari. Pe locul trei in clasamentul incasarilor s-a clasat filmul horror The Last House on the Left, care a incasat aproape 15 milioane de dolari.

Filmul de aventuri Race to Witch Mountain spune povestea a doi copii cu puteri iesite din comun. Soferul de taxi din Las Vegas Jack (Dawyne Johnson) nu-si crede ochilor cand cei doi pusti care i se urca in masina se dovedesc posesorii unor puteri ceva de speriat. Nu asta e singura problema a lui Jack: pustii sunt urmariti si de o misterioasa organizatie hotarata sa puna mana pe ei.

Watchmen, in regia lui Zack Snyder, a ocupat prima pozitie in box-office-ul american saptamana trecuta, insa nu a fost suficient pentru a recupera bugetul de peste 130 de milioane de dolari. Incasarile lui Watchmen, adaptare cinematografica a unor celebre benzi desenate, de abia se apropie de cifra de 80 de milioane de dolari.

Urmareste trailerul filmului Race to Witch Mountain care va avea premiera in Romania pe 24 aprilie .



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea