Showbiz

#madonna #zi de nastere #foto #londra

Cum si-a sarbatorit Madonna ziua de nastere (FOTO)

Ziua Madonnei este astazi, 16 august, insa diva in varsta de 52 de ani s-a aniversat sambata, 14 august, la Londra, alaturi de familia ei si iubitul Jesus Luz , scrie Heraldsun.com.

madonnaMadonna si-a sarbatorit ziua de nastere la un restaurant cu piscina din Londra, Shoreditch House, alaturi de fiica cea mare, Lourdes, iubitul Jesus Luz si cateva celebritati locale. Bunele ei prietene, actrita Gwyneth Paltrow si creatoarea de moda Stella McCartney, au absentat de la evenimentul descris de unii martori drept “un fel de priveghi”.

Invitatilor li s-a cerut sa poarte tinute negre, iar Madonna a afisat o rochie destul de simpla, de culoare cenusie, la care a asortat o poseta neagra primita cadou de la iubitul ei si un crucifix mare.

“Nici muzica nu s-a prea auzit, iar invitatii pareau mai degraba stanjeniti. Atmosfera era ca la un priveghi. Lumea a crezut ca macar Jesus va face pe DJ-ul si va incalzi atmosfera, insa totul a fost foarte serios”, a spus un invitat pentru Daily Mirror.

Petrecerea a tinut pana spre dimineata si a costat-o pe Madonna peste 100.000 de euro, jumatate din suma mergand pe sampanie si cocktail -uri. Mai multe fotografii de la petrecerea Madonnei, vezi AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea