Showbiz

#castigarea premiului oscar #sarbatorit #sandra bullock

Cum a sarbatorit Sandra Bullock castigarea premiului Oscar (VIDEO)

Sandra Bullock a castigat un premiu Oscar duminica noapte, dupa ce a invins nume precum Meryl Streep sau Helen Mirren , dar actrita din The Blind Side a sarbatorit obtinerea statuetei intr-un mod cat se poate de cuminte si lipsit de stralucire: cu un burger, scrie okmagazine.com.

“Vreau doar un burger si niste mancare. Vreau sa stau jos si sa-mi scot pantofii. Vreau sa mananc si  sa nu transpir si sa nu-mi mai fac griji ca o sa mi se rupa rochia si o sa cada de pe mine. Vreau sa ma relaxez si sa dorm putin”, le-a spus Bullock, inca emotionata, reporterilor imediat dupa castigarea Oscarului.

Actrita in varsta de 45 de ani a mai vorbit si despre Zmeura de Aur , “premiu” castigat cu doar o seara inainte de Oscar pentru rolul din comedia All about Steve. Sandra Bullock s-a aratat chiar mandra ca a castigat cele doua premii in acelasi an si a dezvaluit ca le va tine unul langa altul.

“Vor sta unul langa altul, asa cum este normal in industria entertainmentului. Cu asta ne ocupam si trebuie sa acceptam partile negative asa cum ne bucuram de cele pozitive”, a spus actrita.

“M-am distrat aseara la Razzies. Ma bucur ca le-am luat (Zmeura de Aur si Oscar – n.r.) in acelasi timp ca sa se echilibreze balanta. Niciodata nu mi se urca succesul la cap pentru ca intotdeauna ceva ma aduce imediat cu picioarele pe pamant si imi place acest sentiment de stabilitate. Premiile vor sta pe un raft undeva, unul langa altul, poate Zmeura o sa fie pe un alt raft, mai jos”, a mai glumit Sandra.

Urmareste discursul Sandrei la conferinta de presa care a avut loc dupa dupa decernarea premiilor Oscar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea