Showbiz

#inception #rol #50 de milioane #leonardo dicaprio

Cum a castigat Leonardo DiCaprio 50 de milioane de dolari pentru un rol

Pentru Inception , Leonardo DiCaprio a renuntat la onorariul cu multe zerouri cu care era obisnuit, insa a ales o oferta mult mai avantajoasa de remunerare care ii va aduce in cont nu mai putin de 50 de milioane de dolari.

Potrivit revistei Forbes, DiCaprio a accepta sa joace in Inception pentru mai putin de 20 de milioane de dolari, onorariul pe care il incaseaza de obicei pentru un film, dar a ales sa fie platit cu un anumit procent din incasarile totale ale peliculei regizate de Christopher Nolan.

Intelegerea inseamna ca Leo va incasa un procentaj din vanzarile de bilete dupa filmul si-a recuperat banii de productie si marketing. Si regizorul Christopher Nolan a optat pentru aceeasi modalitate de plata .

Si cum Inception are deja incasari de aproape jumatate de milliard de dolari, iar producatori au calculat ca pana la iesirea sa din cinematografe, filmul va cumula venituri de 750 de milioane de dolari la care se adauga incasarile din vanzarile de DVD-uri si Blu-ray, Leo se va trezi foarte curand cu un cec ce ar putea trece de 50 de milioane de dolari.

Tot revista Forbes mai mentioneaza ca aceasta este o practica foarte comuna pentru celebritatile de la Hollywood, Tom Cruise fiind una dintre vedetele care isi negociaza astfel salariul pentru aproape fiecare rol.

Trailer Inception:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea