Showbiz

#pop #monden #michael jackson #joe jackson #pensie alimentara #15.000 de dolari

Culmea nesimtirii: Joe Jackson vrea pensie lunara de pe urma lui Michael

Joe Jackson , tatal lui Michael Jackson, a depus vineri o cerere la tribunalul din Los Angeles prin care solicita administratorilor averii fiului sau o pensie alimentara lunara de 15.000 de dolari.
 
Joe Jackson (81 ani) si-a argumentat solicitarea prin faptul ca sotia sa, Katherine Jackson, primeste deja o pensie lunara de 26.000 de dolari, ea fiind cea care are tutela celor trei copii ai lui Michael.
 
Joe Jackson a declarat ca in prezent primeste o pensie de 1700 de dolari, banii virati de serviciile sociale americane.
Potrivit cererii inaintate tribunalului, Joe nu mai are alta sursa de venit, in trecut el fiind sustinut financiar de fiul sau.
 
Din suma solicitata drept pensie alimentara de pe urma fiului sau, Joe Jackson spune ca va aloca 5.000 de dolari pentru diverse calatorii pe care le intreprinde (bilete de avion si costul camerelor de hotel), 1.500 de dolari pentru chirie, in vreme ce 5.000 de dolari vor fi cheltuiti pe alimente.
 
Joe Jackson a infiintat in 1964 grupul The Jackson 5, grup in care Michael a activat alaturi de fratii sai. Joe l-a supus pe Michael in copilarie la o serie de abuzuri fizice si emotionale. Astfel, Michael Jackson trebuia sa indure multe ore de repetitii fara oprire, batai si sa faca fata avalansei de injuraturi din partea tatalui sau. Cantaretul l-a exclus pe tatal sau din testament.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea