Showbiz

#istoric #razboi #film #george lucas #al doilea razboi mondia #red tails #terence howard #cuba gooding jr

Cuba Gooding Jr - aviator in Red Tails

Actorul Cuba Gooding Jr., recompensat cu o statueta Oscar pentru rolul secundar din pelicula Jerry Maguire , unde a jucat alaturi de Tom Cruise, isi face aparitia in filmul Red Tails , o drama istorica despre aviatorii Tuskegee - pilotii de culoare americani care au luptat in cel de-al Doilea Razboi Mondial, scrie variety.com.

Actiunea filmului se desfasoara in California si va prezenta povestea tinerilor soldati de culoare care au depasit bariele rasiale pentru a lupta la Tuskegee Airmen.

In distributia filmului, care va fi produs de George Lucas, il gasim pe actorul Terrence Howard, nominalizat in 2006 la premiile Oscar , pentru prestatia sa din filmul Hustle & Flow, dar si pe rapper-ul Method Man (How High).

Proiectul, aflat de mai bine de 20 de ani pe agenda de lucru a celebrului regizor si producator George Lucas, va fi regizat de Anthony Hemingway.

Urmareste trailerul filmului Pearl Harbor, cu Ben Affleck si Cuba Gooding Jr.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea