Showbiz

#cronica #film #sf #horror #daybreakers

Cronica la Daybreakers

Suntem in 2019 si asemeni anului in care ne aflam e criza. Numai ca lumea nu se vaita de mancare sau de bani, ci de sange. Da, ati citit bine! Sange! Planeta este stapanita de vampiri, creaturi care au decimat serios populatia umana ajunsa la un pas de disparitie. In lipsa sangelui, vampirii sufera mutatii transformandu-se in niste hidosenii care ataca tot ce misca.

Edward ( serioase si negri in cerul gurii.

Capetele zboara, inimile explodeaza, 90% din personajele filmului poarta lentile de contact in stilul lui Marilyn Manson , pe scurt o adevarata desfatare pentru amatorii de asemenea privelisti.

DaybreakersScenariul scartaie insa din toate incheieturile asemenea unei usi care nu a cunoscut niciodata vaselina. Concluzia la care ajung rebelii umani, aceea ca scapi de facand baie de soare si imbracand haine ude, este de-a dreptul ilara.

Cum se poate ca un vampir, pe care in mod (adica din cate am invatat din toate filmele cu vampiri de pana acum) soarele il distruge, sa iasa in mijlocul zilei inarmat cu o palarie si ochelari de soare? Si culmea, sa pateasca nimic?!

De aseemena, nu am inteles de ce in majoritatea rafuielilor din acest film lumea foloseste niste arbalete amarate, desi teoretic in 2019 armele ar trebui sa fie ceva mai sofisticate.

Mergem sa vedem ?

In plin sezon cu ghiocei, martisoare si muguri verzi, o incursiune in sala de de dragul lui Daybreakers are darul de a-ti taia din optimismul specific primaverii. Daybreakers ilustreaza perfect dictonul: venit, vazut, uitat.

Atentie! Daca optezi sa vezi Daybreakers , fa un bine si lasa-ti jumatatea feminina acasa! Nu cred ca ai vrea sa te boscorodeasca a doua zi pentru cosmarul din noaptea precedenta!

Urmareste mai jos trailerul filmului Daybreakers:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea