Showbiz

#a nightmare on the elm street #cronica #horror #film

Cronica la A Nightmare on The Elm Street

Americanii au un adevarat cult pentru ucigasi, monstri si alte creaturi avide de sange care au facut candva cariera pe marile ecrane.

Trebuie sa recunoastem ca este greu sa te desparti de personaje emblematice ca de-alde Michael Myers, sau Freddy Krueger, ales cand de pe urma lor inca mai ies bani frumusei.

, ucigasul in pulover in dungi si cu degetele-lame de cutit s-a oprit la un moment dat prin 2003 la cea de-a opta parte.

La mai bine de 7 ani de cand credeam ca Freddy este oale si ulcele, producatorii de la Hollywood il resusciteaza si-l readuc in atentia spectatorilor. Nu, nu e vorba de o continuare, ci de un remake dupa prima parte a filmului.

Freddy KruegerCativa adolescenti americani sunt chinuiti de aceleasi cosmaruri , in care le apare un ucigas echipat cu o manusa pe care sunt aplicate lame de cutit, nimeni altul decat Freddy Krueger. Cosmarurile incep sa lase dare de sange, caci individul incepe sa-i curete pe adolescenti unul catre unul. Quentin si Nancy, teenagerii care au mai ramas in viata, fac front comun impotriva lui Krueger, pe care incearca sa-l extermine.

Nu stiu care a fost intentia celor care s-au inhamat la acest remake. Fie sunt nostalgici dupa filmele cu Freddy Krueger , fie au dorit sa mai stoarca niste bani de pe spinarea acestui personaj de groaza. Sau poate au incerca sa bage pe gat generatiei actuale de pusti un personaj horror, pe care poate inca nu l-au descoperit (sa nu uitam ca de la aparitia primei parti a Cosmarului au trecut mai bine de 26 de ani).

Cert este ca ?

A Nightmare On The Elm Street fara Robert Englund este egal cu zero. Pai cum sa va trimit la un asemenea film?

Urmareste mai jos trailerul filmului Nightmare on The Elm Street



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea