Showbiz

#film #cinema #musca #david cronenberg #remake

Cronenberg va aduce efecte speciale in Musca

Regizorul david cronenberg va regiza un remake al filmului Musca , considerat una dintre capodoperele cinematografiei din toate timpurile, informeaza presa americana.

In ciuda faptului ca s-a declarat de nenumarate ori impotriva remake-urilor David Cronenberg a ales sa mai regizeze inca o data horrorul Musca (1986) cu scopul de a-l reda marilor ecrane imbunatatit cu efecte speciale acutuale.

Pelicula Musca spune povestea unui cercetator pasionat de teleportare care reuseste sa calatoreasca in timp, insa printr-un accident ajunge sa isi combine ADN-ul cu cel al unei muste.

Filmul a avut un real succes si a constituit o rampa de lansare pentru Jeff Goldblum si Geena Davis care au devenit celebri abia dupa ce au jucat in filmul lui David Cronenberg.

In trecut, regizorul si-a adaptat filmul pentru o opera muzicala semnata de Howard Shore, compozitorul care a castigat trei Oscaruri si care a fost prezent pe genericul unor filme ca The Departed, The lord of the Rings sau The Aviator.

In acest moment, David Cronenberg lucreaza la proiectul The Matarese Circle care are o distributie cu nume precum Denzel Washington  sau Tom Cruise. Aceasta pelicula este o ecranizare dupa un roman al lui Robert Ludlum, din cartile caruia s-a inspirat si seria Bourne.

Urmareste trailerul filmului Musca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea