Showbiz

#anglia #marea britanie #cate blanchett #robin hood #sienna miller #russell crowe #ridley scott

Criticii sunt suparati pe producatorii lui "Robin Hood"

Producatorii noului film Robin hood au fost pusi la zid de catre critici pe motiv ca in rolurile principale nu se afla niciun actor britanic, scrie femalefirst.co.uk.

Actorul Russell Crowe va intra in pielea eroului Robin Hood , in timp ce australianca Cate Blanchett va interpreta rolul lui Maid Marian .

Povestea originala este plasata in Nottingham, Anglia – iar acum, criticii sunt suparati pe producatori pentru lipsa de respect fata de poporul britanic.

Terence Doyle, editor la British Film Magazine, spune, “Au facut niste alegeri foarte ciudate daca stai sa te gandesti la potentialul actoricesc din Marea Britanie. Inca o data Robin Hood a fost rapit de Hollywood.”

Vedeta din Casanova, actrita Sienna Miller, a fost alegerea originala pentru rolul domnitei Marian, dar a fost “pusa pe liber” la sfarsitul anului trecut. Unele zvonuri spun ca motivul pentru care s-a renuntat la ea a fost incompatibilitatea cu Russell Crowe.

Initial, filmul a fost numit Nottingham, iar Russell urma sa joace dublu-rol (Robin Hood si Seriful din Nottingham), dar Ridley Scott a declarat recent ca scenariul a fost refacut complet, asa ca nimeni nu stie cum stau lucrurile.

Filmarile vor incepe luna viitoare si vor avea loc in Marea Britanie.

Urmareste trailerul filmului American Gangster, in regia lui Ridley Scott, cu Russell Crowe si Denzel Washington

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea