Showbiz

#ficat #transplant #iris #cristi minculescu #stare de sanatate #rock

Cristi Minculescu are nevoie de un transplant de ficat


Conferinta de presa pe care o promitea Cosmin Nicoara, impresarul trupei Iris, a avut loc ieri, 12 februarie, la ora 14. Conferintei, sustinuta de membrii Iris si de casa de discuri Roton, si a fost menita sa ofere detalii despre starea de sanatate a lui Cristi Minculescu ( foto ) si despre activitatea viitoare a Iris-ilor.

La conferinta a mai fost prezent si pr. dr. Dorel Sandesc (seful Clinicii de terapie intensiva de la Spitalul Clinic Judetean, nr.1 din Timisoara care s-a ocupat de cazul lui Cristi Minculescu. Dorel Sandesc a precizat ca Minculescu nu are ciroza alcoolica, asa cum s-a vehiculat, ci este vorba despre o boala genetica polichistica hepato-renala, pe care Cristi Minculescu a mostenit-o de la tatal sau. Boala a evoluat de-a lungul vietii artistului ajungand in fata necesitatii unui transplant hepatic, fara a fi insa un caz care impune o interventie chirurgicala urgenta.

Cristi Minculescu se afla in acest moment pe o lista de asteptare pentru un ficat compatibil, lunadu-se in calcul si varianta unui donor viu, in cazul de fata sotia artistului dandu-si acordul pentru cateva teste de verificare a compatibilitatii.

Solistul trupei Iris se va intoarce din Germania la sfarsitul acestei saptamani si se va pregati pt concertul din 2 martie de la Teatrul National din Bucuresti , acesta fiind singurul spectacol neamanat din cadrul turneului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea