Showbiz

#rock #cristi minculescu #sanatate #operatie #trasplant de ficat #sotie #rodica minculescu

Cristi Minculescu ar putea primi o parte din ficatul sotiei

Cristi Minculescu , vocalul formatiei Iris, a revenit in tara vineri seara. Solistul a fost saptamana trecuta la o clinica din Germania pentru a efectua o serie de investigatii medicale in vederea unui transplant de ficat .

Medicii germani au hotarat rodica minculescu, sotia artistului, este un donator compatibil, informeaza Realitatea TV.

Cristi Minculescu (50 de ani), sufera de o boala ereditara (polichistica hepato-renala), mostenita de la tatal sau. Boala se manifesta prin aparitia unor chisturi in rinichi si ficat . Chisturile evolueaza si ulterior pot afecta functionarea normala a organelor. Singura solutie pentru salvarea vietii artistului este un transplant de ficat.

Trupa Iris si-a anulat saptamana trecuta turneul pe care trebuia sa intreprinda in tara. In schimb, fanii Iris din Bucuresti vor putea sa-si vada trupa preferata pe 2 martie la Teatrul National. De altfel, Cristi Minculescu a insistat ca show-ul din 2 martie sa nu fie anulat, ignorand astfel recomandarile medicilor si pe cele ale colegilor de trupa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea