Showbiz

#rock #muzica #iris #cristi minculescu

Cristi Minculescu adopta copiii sotiei sale

cristi minculescu va afla saptamana aceasta daca cererea prin care solicita adoptia celor doi copii ai sotiei sale, va fi acceptata de Tribunalul Bucuresti .

Artistul este interesat sa ii adopte pe Florin Bogdan si Madalina Alina, copiii actualei sale sotii care, de altfel, poarta deja numele solistului de la Iris.

Actuala sotie a lui Cristi Minculescu, Rodica a fost casatorita timp de noua ani cu Adrian Rosu si detine, in urma acestui mariaj, custodia celor doi copii ai lor.

In luna martie, liderul trupei Iris a suferit o operatie prin care i-a fost transplantata o parte din ficatul sotiei sale. Artistul sufera de o afectiune genetica , boala polichistica hepato-renala, iar sotia artistului si-a dat acordul sa doneze o parte din ficat.

Cristi Minculescu a fost decorat de presedintele Traian Basescu in urma cu doi ani, cand trupa Iris a implinit 30 de ani de existenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea