INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Showbiz

Crema folkistilor romani se strange la Sala Palatului

gala folk om bun 2008 va avea loc astazi la Sala Palatului din Bucuresti. Spectacolul va incepe la ora 19.30 si va fi prezentat de Adrian Ivanitchi . Pavel Stratan ( foto ), Mircea Baniciu si Vlad Cnejevici, Ducu Bertzi, Vasile Seicaru , Victor Socaciu si Biroul Executiv, Daniel Iancu, Ada Milea, Dinu Olarasu, Mircea Vintila si Brambura, Tatiana Stepa se numara printre artistii care vor urca pe scena in cadrul evenimentului Gala folk Om Bun 2008. Trei categorii de bilete Pentru acest concert sunt comercializate bilete cu trei categorii de preturi: 35 RON ( categoria a III-a), 50 RON ( categoria I) si 70 RON ( categoria I). Biletele pentru acest spectacol mai pot fi cumparate online de pe site-urile bilete.ro si blt.ro . festivalul Om Bun a avut loc in decembrie anul trecut A XVII-a editie a Festivalului Om Bun s-a desfarurat in luna decembrie a anului trecut. Evenimentul a avut loc pe scena Teatrului “Ion Creanga” din Bucuresti . Acesta este al doilea an cand oraganizatorii au pregatit pe langa festivalul propriu-zis si o gala folk. Ideea Festivalului “Om Bun” s-a nascut o data cu prima asociatie a artistilor romani, constituita dupa Revolutie, numita “Societatea Metronom”. Gruparea folk din interiorul acestei asociatii a decis initierea unui festival national-concurs, pe de o parte pentru promovarea tinerilor cantautori si pe de alta parte pentru revigorarea genului prin institutionalizarea lui in jurul acestui festival.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea