Showbiz

#monden #retragere #pro tv #emisiune #dansez pentru tine #concurs #miki #claudia pavel #cream #dance #pop

Cream se intoarce la "Dansez pentru tine"

Desi duminica declarase ca se retrage din concursul „Dansez pentru tine” din cauza unei coaste fisurate, Claudia Pavel , alias Cream, s-a razgandit. Aceasta vrea sa intre din nou in competitie, desi reprezentantii Pro TV anuntasera ca artista va fi inlocuita de Miki , informeaza ziarul "Libertatea".

Dupa editia de vineri seara, Miki (ex Kpital) a fost contactata de cei din echipa „Dansez pentru tine” si i s-a propus sa o inlocuiasca pe Claudia. Desi motivul oficial al retragerii celei din urma a fost o fisura destul de grava la o coasta, gurile rele spun ca de fapt aceasta nu s-a inteles cu partenerul ei si cu organizatorii.

Chiar daca trebuia sa invete 3 stiluri de dans in cateva zile, Miki a acceptat pe loc propunerea, impresionata fiind de cazul lui Adrian, si s-a apucat de repetitii. Dupa ce a reusit sa stapaneasca pasii de cha cha, aceasta a fost anuntata ca, intre timp, Cream s-a razgandit.  

“Am primit cu bucurie propunerea celor de la Pro TV de a participa la concurs, desi intram direct in duel. Am petrecut ziua de duminica, la Buftea, la repetitii, dar la finalul zilei am fost anuntata sa nu mai vin luni, deoarece Cream s-a razgandit si va continua concursul. Nu m-am suparat insa. Consider ca nu am pierdut timpul, pentru ca am invatat lucruri noi. A fost foarte obositor, dar a meritat, chiar daca nu merg mai departe in concurs”, a povestit Miki pentru „Libertatea”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea