Showbiz

#dance

CRBL vrea o cariera solo

CRBL, simpaticul component al trupei Simplu , s-a decis sa se lanseze intr-o cariera solo. Acesta doreste sa scoata albumul de debut, in aceasta toamna.

Se pare ca indragitul artist urmeaza exemplul colegului sau de trupa, Smiley si incearca sa faca muzica pe cont propriu .

Smiley, debut in cariera solo

Smiley a debutat ca solist prin lansarea albumului " In lipsa mea ", ce s-a bucurat de un succes neasteptat in randul fanilor. Artistul nu a uitat totusi de unde a plecat si a ramas alaturi de gasca sa de prieteni din cadrul grupului "Simplu". Acelasi lucru tinde sa se intample si cu CRBL.

Dupa succesul avut in cadrul emisiunii-concurs, "Dansez pentru tine", CRBL si-a definitivat statului in randul publicului si al fanilor sai. Astfel, acesta a ajuns unul dintre cele mai simpatice vedete din showbiz-ul romanesc, aflat in momentul cel mai potrivit pentru a fi remarcat intr-o cariera solo.

Simplu - breakdance si prietenie

Simplu, trupa din care fac parte CRBL si Smiley, este una dintre primele formatii ce au adus pe piata muzicala autohtona stilul breakdance. Formatia s-a format in octombrie 2000, prin fuziunea a doua grupari de breakdance, "Mesaj Nou", din Pitesti, si "Extreme", din Bucuresti.

In februarie 2001, formatia a lansat primul material discografic, EP-ul "Provocarea" (2001), urmat de albumul "Extrem de SIMPLU" (2002). In 2006 au lansat albumul "Oficial imi merge bine".

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea