Showbiz

#cavaler de onoare #smiley #cununie #relatii #monden #nunta #elena #simplu #crbl #dance

CRBL si Elena, nunta ca-n anii '30

CRBL impreuna cu proaspata sa sotie, Elena, pun la punct ultimele detalii pentru petrecerea de nunta. Casatoriti civil, cei 2 proaspat insuratei mai au de facut cununia religioasa si petrecerea cu apropiatii, evenimente stabilite pentru .

Ginerele va purta in acea zi un costum specific anilor 30, tinuta realizata de designerul vestimentar Agnes Toma.

Petrecerea de dupa cununia religioasa va fi una specifica perioadei interbelice. Printre lucrurile care vor ajuta la crearea unei atmosfere specifice acelor ani, pe platourile de filmare din Buftea, se numara mesele de fier forjat , sfesnice, , fete de masa din , si costume din perioada aceea.

"Petrecerea va fi asemanatoare cu una in stilul mafiot din acea perioada. Am stabilit cu atentie fiecare detaliu", a explicat entuziasmat CRBL pentru ziarul Click!.

Cununia religioasa se va desfasura la Biserica Sf Spiridon din Capitala. Smiley va fi pentru colegul sau de . La cele 2 evenimente, CRBL si Elena au invitat sa petreaca alaturi de ei aproximativ 250 de persoane.

Luna de este programata pentru ianuarie. Pana atunci, dupa nunta, cei 2 insuratei vor petrece cateva zile la Susai.

„O sa mergem o saptamina la schi (treaba asta oricum o fac in fiecare an asa k a devenit deja o traditie personala) si apoi o sa ne relaxam intr-o tara exotica, unde-i cald si frumos” a marturisit CRBL pe blogul trupei.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea