Showbiz

#mother trucker #maxim #new regency #scenarist #regizor #hustle and flow #craig brewer

Craig Brewer va regiza Mother Trucker

, regizorul si scenaristul filmului Hustle & Flow, a semnat cu studiourile New Regency pentru a scrie si regiza pelicula , inspirata dintr-un articol scris de Steven Russell, aparut in revista Maxim, informeaza hollywoodreporter.com.

De productie se va ocupa Peter Jaysen - Moving Pictures AMG. Scenaristul Gary (Knight Rider) va fi producatorul executiv.

prezinta povestea unui barbat care evadeaza din inchisoare, fura un camion si porneste intr-o calatorie spre Sud pentru a-si vedea pentru ultima data mama bolnava .

Dupa ce a discutat cu cativa potentiali clienti, Craig Brewe a reusit sa vanda proiectul lui Amy Israel, directorul executiv al companiei New Regency.

Printre ultimele proiecte ale studiourilor Regency se numara si comediile Bride Wars si Marley and Me. Ultimul film reusit sa incaseze 133 de milioane de dolari in intreaga lume.

Filmul Hustle & Flow a castigat in 2005 Premiul Audientei la Festivalul de Film Sundance .

Urmareste trailerul filmului Marley and Me, cu Jennifer Aniston si Owen Wilson

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea