Showbiz

#carnet de conducere #suspendare #valahia #costi ionita #monden #pop #alte-genuri

Costi Ionita a ramas fara permis de conducere

De doua zile, Costi Ionita , fostul membru al trupei Valahia , a ramas fara permis de conducere , informeaza ziarul Libertatea. Cantaretul a ignorat gesturile agentului de circulatie si si-a continuat nestingherit drumul la volanul bolidului sau, un BMW X5.

Toata scena s-a petrecut marti, 31 martie , in zona Leu din Capitala. In cele din urma, Costi Ionita a fost oprit, agentul de circulatie retinandu-i carnetul pentru o luna.
 
“Da, e adevarat, am ramas fara carnet. Eram foarte obosit si nu l-am observat pe agent. Stiu ca am gresit si mi se pare normal sa platesc”, a declarat Costi. 

Din fericire pentru Ionita, ghinionul de la volan nu il urmareste si in viata sa profesionala. Blaxy Girls, fetele pe care le-a descoperit in urma cu un an, sunt pe val si se pregatesc sa plece intr-un turneul national. Una dintre opriri va fi chiar la Sala Palatului din Bucuresti, pe 28 aprilie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea