Showbiz

#craciun #tenor #muzica #moldova #iasi #bilete #anulat #concert #costel busuioc #alte-genuri

Costel Busuioc nu este iubit de moldoveni


Se pare ca publicul din Moldova nu este fanul numarul 1 al lui Costel Busuioc . Concertul de miercuri, 10 decembrie , a fost anulat pentru ca nu s-au vandut pana in prezent decat 150 de bilete din cele peste 700 puse in vanzare. Evenimentul ar fi trebuit sa se desfasoare la Sala Providenta din Iasi.

"Din lipsa publicului spectator am fost nevoiti sa suspendam concertul lui Costel Busuioc la Iasi. Sintem dezamagiti sa constatam ca iesenii nu au nevoie de astfel de evenimente culturale ", explica Albert Benone, unul dintre organizatori.

Tichetele pentru concertul de Iasi intitulat „Acasa de Craciun” costau intre 50 si 70 lei, un pret se pare cam mare pentru ieseni. Spectacolul era inclus intr-un turneu pornit de Busuioc care include 13 orase .

Ceea ce era special la acest concert este tocmai faptul ca se tinea in zona in care s-a nascut artistul. Costel provine dintr-o familie numeroasa din satul Goruni, comuna Tomesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea