Showbiz

#bucuresti #23 decembrie #colinde #craciun #concert #muzica #costel busuioc #alte-genuri

Costel Busuioc, concert de Craciun la Bucuresti

 
Indragitul tenor Costel Busuioc va sustine de Craciun, un concert la Sala Palatului din Bucuresti. Spectacolul, intitulat sugestiv „Acasa de Craciun", va avea loc pe 23 decembrie , incepand cu ora 19.00.

In cadrul acestui concert, Busuioc va interpreta alaturi de soprana Diana Tugui, colinde si arii celebre de opera. Cei 2 artisti vor fi acompaniati de Orchestra Filarmonicii Muntenia din Targoviste, sub atenta indrumare a dirijorului Marius Hristescu.

Tichetele pentru acest spectacol vor fi puse in vanzare in curand si vor putea fi achizitionate online, de pe site-ul vreaubilet .ro sau de la casele de bilete la preturile cuprinse intre 60 si 200 lei, in functie de categoria de loc: Vip - 200 lei, categoria I – 150 lei, categoria a II-a – 100 lei, categoria a-III-a – 80 lei, Cat.IV – 60 lei.

Costel Busuioc este un om simplu din Banat cu o voce extraordinara care a devenit celebru in Spania, in urma emisiunii concurs „Hijos del Babel”. Costel a aratat astfel ca e nevoie de talent si ambitie pentru a reusi in viata.

Gratie acestui concurs, Costel Busuioc a semnat un contract cu celebra casa de discuri Sony BMG . La scurt timp dupa aceasta, tenorul a scos primul sau album, intitulat simplu „Costel”, care a fost vandut in peste 10.000 de copii, aducandu-i acestuia si primul sau Disc de Aur .

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea