Showbiz

#herestrau #terasa #petrecere #ceremonie #biserica #nelu #robin #botez #corina #dance

Corina si-a botezat fiul

Ieri, in jurul orei 15.00, Corina si Nelu Bud si-au botezat fiul, pe Robin Ioan de 6 luni si jumatate. Atat pe durata slujbei, cat si la petrecerea de dupa, micutul s-a comportat exemplar, potrivit tabloidului Cancan.

Evenimentul religios a avut loc la Biserica Alba in prezenta celor 2 parinti, a familiilor acestora si a catorva prieteni apropiati, in numar de 20. Nasii micutului au fost Viorel Moldovan si sotia acestuia.

Slujba de crestinare a fost oficiata de 2 preoti sustinuti de un cor bisericesc. Desi ceremonia a tinut o ora, micutul Robin a fost mai mult decat cuminte. Acesta s-a jucat cu Biblia in timp ce nasa rostea Crezul si a scos doar cateva scancete de nemultumire cand a fost bagat in cristelnita.

De la biserica, Corina impreuna cu iubitul ei, Nelu, s-au indreptat alaturi de prieteni spre terasa Casa di David din Parcul Herestrau pentru a sarbatori evenimentul. Atmosfera de aici a fost una relaxanta si dezinvolta.

Dupa ce a nascut Corina si-a revenit foarte repede si si-a recapatat formele in timp record. Mai mult de atat, la numai 2 luni de la venirea pe lume a lui Robin, cantareata s-a intors pe scena si in studioul de inregistrari.

Corina - Tears

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea