Showbiz

#pop #monden #accident #masina #copii #michael jackson

Copiii lui Michael, implicati intr-un accident de masina

Cei trei copii ai lui Michael Jackson au fost implicati miercuri intr-un accident de circulatie minor, la Los Angeles, informeaza tmz.com.
 
Potrivit unor surse apropiate familiei Jackson masina in care se aflau Prince Michael, Prince Michael II si Paris Michael Katherine era condusa de bona acestora, Grace Rwaramba . In timp ce se indreptau spre un curs de karate, ei au inceput sa fie urmariti de un paparazzo .
 
Acesta a tamponat partea din spate a unui automobil din convoiul familiei Jackson, insa nu cel in care se aflau copiii starului. Surse din politia americana au declarat ca in automobilul lovit se aflau garzile de corp ale acestora.
 
Martorii spun ca autorul accidentului a fugit de la locul faptei. Legislatia din California stipuleaza ca este o infractiune parasirea locului accidentului fara a raporta politiei. Joe Jackson , bunicul copiilor, a dat asigurari ca micutii se simt foarte bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea