Showbiz

#oscar 2009 #vedete #conditii jalnice #traiesc #copii #slumdog millionaire

Copiii din Slumdog Millionaire se zbat in mizerie si saracie

Oscarurile au intrat pe ultima suta de metri, iar Slumdog Millionaire , filmul favorit la gala din acest an, continua sa castige nenumarate premii. Insa presa din toata lumea este cu ochii pe scandalul iscat in jurul copiilor indieni care au jucat in pelicula lui Danny Boyle , scrie Yahoo News.

Presa internationala s-a gandit sa prezinte conditiile jalnice in care traiesc Azharuddin Mohammed Ismail (10 ani) si Rubina Ali (9 ani), doi copii care ii interpreteaza pe cei doi protagonisti ai filmului Slumdog Millionaire. In timp ce productia a incasat mai bine de 100 de milioane de dolari, cei doi copii si familiile lor traiesc ca in Evul Mediu. “Azharuddin ar fi trebuit sa fie erou in film. Uitati-va in ce conditii traieste!", spune mama copilului.

Producatorii filmului afirma ca ei au avut grija de viitorul copiilor inscriindu-i la o scoala cu predare in limba engleza pentru copii fara posibilitati, iar familiile lor au primit o alocatie lunara. Producatorii nu au dezvaluit insa si cati bani au alocat copiilor de teama ca acestia ar putea fi amenintati . Profitand de statutul de mici vedete al copiilor, parintii acestora au inceput sa ceara din ce in ce mai multi bani si case.

Astfel, producatorii s-au vazut nevoiti sa mai scoata din buzunar niste bani pentru a cumpara apartamente pentru familiile celor doi copii, insa casele vor intra in proprietatea Rubinei si a lui Azharuddin cand acestia vor implini 18 ani.

Statutul de vedeta le poate cauza insa si probleme celor doi copii, zona in care locuiesc fiind dominata de mizerie si saracie. "Daca port o haina frumoasa, oamenii vor spune ca incerc sa ies in fata. In mod normal, nu vorbesc in limba engleza", spune Rubina, citata de Yahoo News.

Rubina si Azrahuddin vor participa duminca la ceremonia de decernare a premiilor Oscar de la Los Angeles.

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea