Showbiz

#simplu #loredana #muzica #videoclip #lansare #album #connect-r #hip hop

Connect-R isi lanseaza primul album in aceasta toamna

Dupa ce a stabilit numeroase colaborari ro /cu" title="cu">cu nume celebre din industria muzicala autohtona, Connect- r " title="r">R s -a hotarat sa- si lanseze primul album din cariera.

Astfel artistul s-a pus serios pe treaba si a scos deja primul single de pe noul LP. Acesta se intituleaza „Nu- ti pierde dragostea” si beneficeaza deja si de videoclip.

Clipul a fost filmat zilele trecute alaturi de echipa de productie formata din +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Iulian Moga si Florin Botea. Initial, filmarile trebuia sa aiba loc afara, dar avand in vedere conditiile meteorologice nefavorabile, turnarile s- Au ">au facut intr-un studio.

Noul single, „Nu-ti pierde dragostea” este o " title="o">o piesa vesela si plina de optimism care promite sa atinga cu usurinta succesul primei melodii ale lui Connect-R, intitulata „Daca dragostea dispare”, feat. Alex. Clipul acesteia din urma a reusit sa acumuleze la numai un an de la aparitie peste 1 729 276 de viziualizari pe You Tube.

Clipul „Nu-ti pierde dragostea” va fi disponibil din aceasta toamna cand va fi lansat si albumul lui Connect-R, o combinatie de hip hop, r&b, soul si ritmuri jamaicane, pentru care artistul a muncit aproape 3 ani.

Connect-R este fostul component al trupei R.A.C.L.A. Acesta s-a bucurat de succes in cariera solo. In decursul unei perioade relativ scurte, artistul a reusit sa se evidentieze pe piata muzicala autohtona atat ca interpret, cat si ca producator si compozitor . Connect-R a stabilit colaborari de succes cu nume importante de la noi cum ar fi Loredana, Delia, Alex, Simplu, Micki sau Corina.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea