Showbiz

#concurs #tu cum l-ai cuceri #robert pattinson

Concurs: Tu cum l-ai cuceri pe Robert Pattinson?

Cu ocazia aparitiei pe DVD a filmului fenomen : Luna Noua din 20 martie , Pro Video lanseaza tuturor fanelor seriei provocarea de a-si arata devotamentul fata de cel mai incitant si provocator vampir.

In perioada 19 martie – 6 aprilie intra pe site-ul dedicat in exclusivitate fanilor, www.twilightsaga.ro, raspunde la intrebarea pe adevarata a unuia dintre cei mai adorati actori la ora actuala, votat de revista Vanity Fair ca fiind cel mai frumos barbat din lume,  iar cel mai interesant si convingator raspuns va fi premiat cu un pachet special. Acesta va consta in: 2 DVD-uri din seria , cele mai votate 10 raspunsuri vor fi premiate cu 10 DVD-uri si afise -un adevarat fenomen, se continua cu si mai multe personaje noi, mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci, in Saga Amurg: Luna Noua.

Participa la concurs, accepta provocarea si intra in cursa pentru premii originale! Mai multe detalii sunt disponibile pe www.twilightsaga.ro.

Trailer The Twilight Saga: New Moon:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea