Showbiz

Concurs inedit de scurtmetraje la TIFF: Roman. European din 2007?

Ai intre 14 si 35 de ani si vrei sa participi la un concurs inedit de scurt metraje? Festivalul International de Film Transilvania si Realitatea TV iti propun o tema interesanta: Roman. European din 2007?

Cei interesati sa participe la acest proiect trebuie sa realizeze un scurt metraj in care sa arate, prin imagini, cum le-a schimbat viata aderarea Romaniei la UE. Pot participa atat tineri din tara, cat si tineri romani care locuiesc in alte tari din Europa. Filmuletul, care trebuie sa aiba intre 1 si 5 minute va fi postat pe www.realitatea.net, iar vizitatorii acestui site vor decide ce scurt metraje vor fi evaluate de un juriu de specialitate.

Castigatorul va primi un premiu din partea Realitatea TV, iar filmul realizat de acesta va fi proiectat in cadrul Cravanei TIFF 2008, care va strabate in saptamanile ce vor urma festivalului mai multe orase aletarii, cum ar fi Timisoara, Iasi, Oradea şi Zalau .

Acest proiect cultural este finantat de Ministerul Culturii si Cultelor, in cadrul programului Anul European al Dialogului Intercultural AEDI 2008.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea