Showbiz

#demis roussos #muzica #concert #craciun

Concurs: Castiga una dintre cele 2 invitatii duble la concertul lui Demis Roussos

Magia sarbatorilor se va asterne in capitala mai devreme decat de obicei! Demis Roussos revine in Romania pentru un concert extraordinar de sarbatori! Acesta va avea loc pe 4 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu orele 19.00.

Acest concert va fi unul special - ne va dezvalui bucuria si spiritul sarbatorilor sfinte! Artistul grec va canta si piesele care l-au consacrat si care i-au adus peste 100 de discuri de aur, platina si diamant: Forever and Ever, My Friend the Wind, Zorba, Goodbye, My Love, Goodbye, Someday, Lovely Lady of Arcadia .

Piese precum Silent Night, Amazing Grace , Ave Maria , Mary’s Boy Child vor aduce publicului emotia sarbatorilor de iarna!

Surpriza serii va fi reprezentata de un cor de copii ce va canta impreuna cu Demis Roussos, iar mai apoi va putea fi urmarit un duet superb intre artistul international si una dintre vocile cele mai frumoase ale Romaniei!  


Daca iti place muzica de calitate si vrei sa il auzi pe Demis Roussos live la Sala Palatului, atunci participa la concursul nostru si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la concertul din 4 decembrie 2009 .

Cum poti participa?

Intra pe forum.acasa.ro, dand click AICI. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 18 noiembrie – 1 decembrie 2009. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de concurs si personal pe adresa de e-mail.

 Castigatorii concursului sunt Carmen Draghici si Irina Iliescu.

Felicitari! 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea