Showbiz

#animest #festival #international #film #animatie

Concurs: Castiga invitatii la Anim'est 2009

Singurul festival de film de animatie din Bucuresti si cel mai important din Romania, Anim’est, contabilizeaza pentru primele trei editii 900 de filme proiectate si peste 18.000 de spectatori.

In plus, odata cu dezvoltarea Anim’est s-a putut observa cresterea interesului pentru filmul de animatie, atat pentru public, cat si pentru profesionisti pentru care festivalul a devenit o punte de lansare.

Consacrat pe plan international, festivalul a primit in ultimii trei ani oaspeti de seama: John R Dilworth si Bill Plympton (nominalizati la Premiul Oscar), Hayo Freitag sau juan pablo zaramella, dar si romanii Ion Truica (selectionat in competitia Festivalului de la Cannes) sau Mihai Badica.

Cea de-a patra editie a Anim’est va asteapa in perioada 2 - 11 octombrie cu o oferta la fel de generoasa: cinci sectiuni competitive - scurt-metraj, lung-metraj, film romanesc, film studentesc, videoclip & advertising, zece sectiuni show-case, trei jurii, doua workshop-uri de animatie si doua masterclass-uri.

Cinematografele Patria, Union, Elvira Popescu si Terasa Verona (Libraria Carturesti) vor fi, timp de zece zile, gazdele filmelor si evenimentelor Anim’est.


Cinema Acasa.ro si Anim’est te premiaza cu invitatii la filmele prezente in cadrul festivalului Anim’est 2009. Daca iti plac filmele animate si festivalurile de film, atunci participa la concursul nostru si poti castiga o invitatie la unul dintre filmele de la Anim’est.

Cum poti participa?

Pentru a participa la concurs, raspunde pe forum (AICI) prin reply-uri la intrebarea:

Care credeti ca este cel mai popular personaj animat din istoria cinematografiei ? De ce?


Intra pe forum.acasa.ro, dand click AICI si raspunde la intrebarea noastra. Cel mai interesant raspuns va fi premiat! Pentru a raspunde pe forum trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.


Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 28 septembrie – 9 octombrie 2009. Cele mai interesante raspunsuri vor fi premiate. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de concurs si personal pe adresele de e-mail. Primii castigatori vor fi anuntati pe 2 octombrie.
 
 
 
Castigatorii din zilele sambata, duminica si luni sunt:

3 oct: Constantin Claudiu - 2 bilete la Sunshine Barry si Trupa Disco - Elvira Popescu, ora 13:00

3 oct: Gabriela Vasilescu - 2 bilete la Dupa 20 de ani - Cinema Union , ora 16:00

4 oct: Valeria Costin - 2 bilete la Dupa 20 de ani - Cinema Union, ora 18:00

5 oct: Camelia Bizadea – 2 bilete la Competitie videoclipuri 1 – Cinema Union, ora 20:00

5 oct: Nicoleta Stanciu - 2 bilete la Competitie videoclipuri 1 - Cinema Union, ora 20:00
 
 
 
Concursul continua...

Mult succes!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea